Kumman tulisi tehdä aloite? Miehen vai naisen? Olen muutaman kerran...tottapuhuakseni hyvinkin usein miettinyt tätä asiaa...
   Otetaan vaikkapa perinteinen esimerkki: baari ilta.
Kuinka usein mies tulee puhumaan? No tarkennetaan hieman: kuinka usein selvä, itsesi ikäinen mies tulee puhumaan?
Itse en ole ainakaan vielä huomannut tälläista maagista tapahtumaa!
   Vanhemmat miehet kyllä uskaltautuvat puhumaan...muutaman rohkaisu ryypyn jälkeen. Mikä nuorempia miehiä sitten pelottaa? Olemmeko me naiset jotenkin niin pelottavia? Silmäpeliä voidaan harrastaa viereisestä pöydästä, yritetään saada nainen tulemaan luokse, mutta miksei tätä siirtymistä voi tehdä itse? Se antaisi, ainakin omasta mielestäni, paremman ensivaikutelman kuin se, että tutkailee ja "tihrustelee" pitkän aikaa jostain etäältä.
   Kyllä se vain taitaa nykyaikana olla niin, että naiset tekevät aloitteen. Miksi? Koska miten muuten he saisivat miesten huomion?!
Tässävaiheessa nainen tosin on se joka on heikolla jäällä. Mies voi käännyttää pois jos ulkokuori ei riittävästi miellytä.
   Naisen tulee nykyaikana olla tavattoman rohkea ja tietoinen siitä mitä haluaa tai mitä ei. Jos saa "pakit" niin mitä sitten, siirtyy vain seuraavaan.
Kun nainen on tehnyt aloitteen, ei hänen tulisi tuntea häpeää siitä vaikka mies käännyttäisikin pois; nainen sentään teki rohkean aloitteen, sen rohkean aloitteen johon kyseinen mies ei itse ehkä edes pystyisi.


~Ninni